Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Doktor
Trygg jobben
Lege: Petter Olberg SkrevetFlott lege, med øye for pasienten. Utrolig kunnskapsrik, men oppleves likevel nysgjerrig og vitebegjærlig i møte med utfordringer.
Nøler ikke med å kontakte ekspertise, noe han vet hvor han finner.
Dyktig og erfaren, god oppfølging
Lege: Aaste Kaasa SkrevetJeg har hatt henne som fastlege i 20 år. Jeg opplever henne som dyktig, erfaren og kunnskapsrik. Åpen og ærlig. Samvittighetsfull oppfølging - hun bryr seg og tar kontakt for å sjekke status. Hun er lett å få tak i digitalt.
Erfaren og særs dyktig lege
Lege: Aaste Kaasa SkrevetJeg har hatt Aaste som lege siden jeg flyttet til byen fra Oslo på nitti-tallet. I legetimen blir jeg møtt med et smilende og nysgjerrig ansikt: "hva kan jeg hjelpe deg med i dag?" Jeg opplever at hun er kunnskapsrik, og ved behov setter hun raskt igang med tiltak, og jeg har fått meget god oppfølging i ettertid av sykdom. Jeg kjenner meg trygg og er veldig fornøyd.
Ikke min doktor
Lege: Aaste Kaasa SkrevetAaste var vikar for min fastlege hos "Din doktior" og jeg opplevde henne som en ubehagelig person, dårlig på kommunikasjon og empati i en vanskelig situasjon.
Mulig hun hadde en dårlig dag, men jeg er glad for at hun ikke er min fastlege
Virker engasjert, men lite lydhør
Lege: Per Husby SkrevetEt godt råd: lær deg å lytt til pas.Følg anbefalingsbrev ifra spesialistene! Pas.kjenner kroppen sin