Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Doktor
unresponsive and unprofessional
Lege: Petter Olberg SkrevetUnfortunatelly, I don't have a good experience in this center in general and this doctor in particular.
They are not very responsive, I send messages via the application and they archive them without responding to my messages. In addition, they fail even to do simple tasks such as registering a covid vaccine (they registered one of the two doses, wrong days and no response when I ask).
Just avoid them.
Grundig og dyktig
Lege: Petter Olberg SkrevetPetter Olberg er grundig og handlingsorientert. Han følger opp konsultasjonene, og oppleves som en svært kunnskapsrik lege.
Kjernekar!
Lege: Petter Olberg SkrevetPetter er en empatisk, faglig sterk lege og en trivelig kar. Har har vært min fastlege gjennom mange år. Har alltid blitt tatt på alvor, både når jeg har tatt kontakt vedrørende alvorlige tilstander og mindre problemstillinger og «ikke-saker» som har bekymret meg.
Vil absolutt anbefale Petter som lege!
Dyktig lege
Lege: Hedda Skjolde Fiske SkrevetLivet ble plutselig en dag snudd opp ned. En tung depresjon fulgte med.
Jeg har aldri opplevd noen som har brydd seg og støttet meg på en slik måte som Hedda. Hun har vist vei til hjelp, kranglet med instanser og virkelig stått på.
Fortjener all honnør for at livet går mot riktig retning den dag i dag.
Dette er en lege som bryr seg og strekker seg over evne hvis du virkelig møter veggen.
Dyktig og trygg
Lege: Hedda Skjolde Fiske SkrevetHar hatt Hedda som fastlege i mange år, og har satt veldig stor pris på henne. Hun framstår faglig dyktig og har henvist meg videre der det har vært nødvendig. Føler meg alltid møtt og ivaretatt som pasient, og sitter igjen med inntrykk av at jeg er i trygge hender.