Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Din Doktor
Flink, men ofte utilgjengelig
Lege: Hedda Skjolde Fiske SkrevetHar vært fastlegen min i 3-4 år. Dyktig og omsorgsfull, men er lite tilgjengelig. Ventetiden de to siste årene har gjennomsnittet vært på over en måned. I tillegg blir jeg oftere enn ikke sendt til vikar, uten noen form for beskjed fra legekontoret. Har også flere ganger opplevd å bli møtt av andre leger på kontoret og istedenfor hjelp fått beskjed om å bestille ny time hos Hedda. Har nå gitt opp og byttet fastlege, etter å ha forsøkt i snart et halvt år å få oppfølgningstime.
Dyktig og varm
Lege: Hedda Skjolde Fiske SkrevetHedda er helt enestående! Hun har tatt godt vare på meg i perioder jeg har hatt behov for å bli ivaretatt. På legekontoret har vi grått, ledd og diskutert liv, livssituasjon og helse, og gjerne sett helhetlig på ting.
Aldri følt noe ubehag, hun kan sette inn en spiral som ingen andre (haha), og er også flink med barna når de er syke.
Har anbefalt henne videre til venner, og vet at de er like fornøyde.
Dyktig og trygg
Lege: Aaste Kaasa SkrevetMåtte dessverre bytte vekk fra dr. Kaasa da jeg flyttet, men dette er en dyktig lege, og jeg som pasient føler at hun alltid tar meg på alvor. Har sjeldent opplevd store forsinkelser, og alltid møtt ei blid dame.
Veldig god lege
Lege: Carine Hyll SkrevetHar vokst opp på en liten plass og har bare valgt den ene fastlegen som har vært hos oss. Etter å ha flyttet til Trondheim og fikk Carine som faslege fikk jeg litt sjokk over hvor flink hun var. Visste ikke at å gå til legen kunne være en så positivt overraskende opplevelse. Hun lytter, kommer med initiativ og gode løsninger og er tilgjengelig både i person og på nett. Har beholdt henne som fastlege i ett år etter jeg flyttet, før jeg nå motvillig bytter. Anbefalder på det sterkeste!
Lyttende og hjelpsom
Lege: Carine Hyll SkrevetJeg opplevde at både Carine og resepsjonen var veldig hyggelige, hjelpsomme og forståelsesfulle. Jeg følte jeg ble lyttet til og var i trygge hender.