St. Olav Medisinske

St.Olavs gate 3 C 0165 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved St. Olav Medisinske

Veldig fornøyd

Lege: Hans Arnkværn Skrevet

Jeg opplever Hans som en dyktig lege. Jeg har vært hos han både for psyken og det fysiske, og han tar meg alltid seriøs og jeg føler meg sett og forstått. Han har vært til stor hjelp disse to årene jeg har hatt han som lege.

Dårlig

Lege: Hans Arnkværn Skrevet

Veldig misfornøyd med denne legen, kan absolutt ikke svare på noen spørsmål om helse. Dette var svar som, det er vanskelig å si hva det kan være, det går over av seg selv, jeg ser ikke noe alvorlig, selv om det er et problem. Tåa til sønnen min bøyer seg, og det gir ubehag ved løping. Selvfølgelig ignorerte han denne detaljen. Barnet mitt trengte en vitamintest. Hans ønsket ikke å gi meg en henvisning til analyse, og sa at barnet mitt var for ungt til det. Selv om fastlegen min ga en henvisning da barnet var under ett år. ANBEFALER IKKE.

Dyktig og trygg

Lege: Randi Birgitte Berg Skrevet

Randi er en meget behagelig lege som gjør det hun kan for å gi deg det du trenger. Hun kan være overarbeidet av og til men hun setter av mye tid til meg. Opplever henne som intuitiv og intelligent, setter stor pris på denne legen. Hun har ringt meg når det har vært akutt behov for å deale med ting som dødsfall eller tunge depresjoner.

Rotete og usikker!

Lege: Randi Birgitte Berg Skrevet

Veldig usikker lege som glemmer å sende henvisning hun selv har skrevet videre til riktig instans. Man må som pasient selv følge opp at ting blir gjort og man føler lite ivaretatt

Veldig dyktig og kort respons tid

Lege: Hans Arnkværn Skrevet

Veldig dyktig faglig. er oppriktig interessert i å hjelpe deg. punktlig. kort respons-tid på elektroniske tjenester.