Norabakken Lege og Kiropraktorklinikk

Pilestredet 75D 0354 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Norabakken Lege og Kiropraktorklinikk

Trygg, erfaren og god fastlege

Lege: Maria Hollund Mehlum Skrevet

Maria møter deg alltid med et smil og varme. Hun tar seg tid, lytter og undersøker. Hun bryr seg om at man skal føle seg sett og hørt og følger opp selv utenfor arbeidstid! Hun er fantastisk på alle måter!! Anbefaler henne på det varmeste

Fantastiskt på alla sätt

Lege: Maria Hollund Mehlum Skrevet

Jag har bara goda ord om Maria! Hennes kunskap, bemötande trygghet. Hon är så mycket mer än bara en läkare, hon är en människa som tar vara på dig som människa. Rekommenderar henne starkt!!

Snill men lite hjelpsom

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Han er en vennlig lege, og jeg føler at han bryr seg. Likevel har jeg ved flere anledninger forsøkt å få henvisning både for psykiske plager og fysiske skader, men Stig har i stedet gitt meg en liste med telefonnumre jeg selv kan ringe. Som student har jeg ikke råd til å betale flere tusen kroner som det gjør uten henvisning. Jeg opplever derfor at mine plager ikke blir tatt på alvor, og må dessverre bytte lege på grunn av dette.

Utrolig dyktig fastlege

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Dr. Johannessen er utvilsomt en av de beste fastlegene jeg har hatt gleden av å møte. Han har vært min FL i over 15 år. Han er kunnskapsrik og allsidig på mange medisinske felt.
En av de mest imponerende aspektene ved Dr. Johannessens praksis er hans omfattende kunnskap innen ulike medisinske spesialiteter. Enten det gjelder allmennmedisin, kroniske sykdommer, eller forebyggende behandling, viser han en god forståelse og oppdatert kunnskap.
I tillegg til hans faglige kompetanse, er Dr. Johannessen alltid imøtekommende og vennlig. Han tar initiativ til å følge opp etter konsultasjoner, og viser dedikasjon til å oppnå god helse.
Samlet sett er Dr. Johannessen en eksepsjonell fastlege. Hans kombinasjon av faglig dyktighet, og kommunikasjon gjør ham til en av de beste i sitt felt. Jeg kan på det sterkeste anbefale ham til alle som søker en pålitelig og kompetent fastlege.

//JR

Veldig bra

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Veldig god lege jeg har hatt gjennom mange år. Tar deg på alvor og hjelper deg med det du trenger på en genuin måte.