Norabakken Lege og Kiropraktorklinikk

Pilestredet 75D 0354 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Norabakken Lege og Kiropraktorklinikk

Incompetent

Lege: Britta Spies Skrevet

the most incompetent GP I had in Oslo. It is a must to double check her prescriptions online as she very often prescribes something that is not for your symptoms or cannot be taken with other medicine she advised to use.

and yes, she never has time to listen to all your concerns, you have to book several appointments if you have several issues, waiting time is long.

Veldig fornøyd

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Har gått til Johannessen i mange år. Har alltid vært fornøyd. Han lytter, tar seg tid og tar meg på alvor. Han er alltid i godt humør og er også flink med barn. Er endel ventetid på telefonen og ikke alltid man får time på dagen selvom man ringer på minuttet de åpner telefonene. Ellers positiv til personalet.

Overfladisk

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Han var fastlegen min i flere år. Han er hyggelig og blid, men jeg opplever at han helst vil gjøre minst mulig. Jeg har hatt store helseplager over lang tid, men han har ikke vært til god hjelp. Han tar raske avgjørelser som har vist seg å ikke holde mål. Han har ofte dårlig tid. Jeg har derfor byttet fastlege.

Kjempefornøyd

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Kjempehappy med å ha funnet Johannessen da han er lett å kommunisere med og tar seg tid til en skikkelig konsultasjon i stedet for å snakke til PCn. Veldig fornøyd.

En fantastisk lege!

Stig er en herlig lege.
Han ser på deg, lytter, er hyggelig, tar deg på alvor, forklarer ting nøye og gir seg ikke før han vet hva som er galt.
Nå gruer jeg meg ikke til å gå til legen lenger, og føler meg heller ikke dum med "rare" plager.- Er så glad for å ha han som min fastlege.
Hun som har tatt blodprøver av meg er også kjempehyggelig.