Norabakken Lege og Kiropraktorklinikk

Pilestredet 75D 0354 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Norabakken Lege og Kiropraktorklinikk

Kort og godt en MEGET bra lege.

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Hos dr. Johannessen får jeg alltid god hjelp og føler at jeg blir tatt på alvor.
Han er en dyktig, profesjonell, forståelsesfull og hyggelig.
Han tar seg god tid til å lytte til pasientene, faglig dyktig, genuint interessert i deg som pasient.
Etter jeg har vært hos ham føler meg friskere og i bedre humor! :)

Veldig dyktig

Lege: Britta Spies Skrevet

Kan forstå at noen kan oppfatte henne som streng, men jeg ser det heller som at hun tar jobben sin alvorlig. Hun tar seg god tid, og jeg får virkelig inntrykk av at hun vil sine pasienter det beste. Er ikke slik at man må mase på henne for å få hjelp (noe jeg har opplevd før)

Er så glad

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Har endelig fått plass hos Dr.Johannessen etter lang ventetid. Gikk til han da han var nyutdannet og var veldig fornøyd, og det er jeg nå også. Føler at jeg blir tatt på alvor. Skal aldri bytte fastlege igjen.

beste fastlegen

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Den beste fastlegen jeg har hatt. Dyktig lege som alltid tar pasienten alvorlig. Blid fyr med humor. Ser egne begrensninger, og henviser deg alltid videre hvis det er noe han er usikker på. I tillegg er legesekretærene alltid blide og hyggelige, og viser omsorg :)

Tillitsskapende

Lege: Britta Spies Skrevet

For meg virker Spies grundige og dyktig i sine vurderinger. Over 10 år med Spies som fastlege. Tror hun er veldig ærlig i sin kommunikasjon med meg.