Norabakken Lege og Kiropraktorklinikk

Pilestredet 75D 0354 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Norabakken Lege og Kiropraktorklinikk

Varm og empatisk

Lege: Cecilie Meyer Kværnø Skrevet

Ble møtt med mye forståelse og empati. Jeg følte meg hørt og sett da jeg dro til legen for å få hjelp med problematikk rundt antagelig påbegynnende utbrenthet. Jeg følte hun tok mine symptomer på alvor og fikk mye gode råd om hva jeg kunne gjøre selv og veien videre, f.eks råd om å sette meg på venteliste til psykomotorisk fysioterapi. Følte meg ikke som en av mange pasienter på
rullebånd, men at hun var oppriktig interessert i å hjelpe meg tilbake til normalen.

Fantastisk fastlege!

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Jeg har hatt flere ulike fastleger, men Stig Rune er virkelig den beste. Han tar seg alltid god tid og gir gode svar og forklaringer til alt man lurer på. En svært dyktig lege og et varmt menneske som skaper tillit, lytter og bryr seg. Anbefales!

Verdens beste fastlege

Lege: Cecilie Meyer Kværnø Skrevet

Dyktig, varm og trygg lege. Føler meg alltid sett og ivaretatt hos henne. Hun tar seg alltid tid når jeg er der og jeg merker aldri at hun har dårlig tid. Jeg er heldig som har henne til fastlege.

Meget fornøyd

Lege: Britta Spies Skrevet

Har hatt Britta som lege siden jeg flyttet til Oslo. Opplever henne som trygg og kompetent i sitt fag. Hun lytter til problemene mine, forstår hvor fokus skal være og tar mine henvendelser seriøst. Hun er effektiv og direkte på en god måte. Har vært hos henne med både fysiske og psykiske utfordringer, og hun har alltid gode løsninger og jeg har fått henvisninger og medisin ved behov. Føler meg trygg og blir møtt med forståelse og et smil. Man får raskt time, og jeg opplever henne som effektiv på tilbakemelding og god på oppfølging både via skriftlig og muntlig fjern-kommunikasjon. Har anbefalt henne til alle ved prat om lege, og kunne ikke tenkt meg å bytte. Meget (!) fornøyd.

Dyktig, hjertevarm og medmenneskelig

Lege: Cecilie Meyer Kværnø Skrevet

Denne legen er tålmodig, lytter til pasientene sine, sjekker opp de nyeste faktaene / oppdateringer på ting du lurer på. Hun henviser gjerne videre dersom det trengs. Hun kan fort være litt sen til timen din, ettersom hun bruker tiden pasientene trenger hos henne. Jeg opplever ikke i noen grad å bli kastet ut eller å ikke bli hørt. Hun bruker alltid god tid på alle pasientene sine. Vil heller sitte 20 minutter ekstra og vente på en lege som er klar til å lytte til meg, enn å komme inn til eksakt tid hos en lege som ikke er interessert.