Norabakken Lege og Kiropraktorklinikk

Pilestredet 75D 0354 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Norabakken Lege og Kiropraktorklinikk

Meget dyktig og viser at hun bryr seg om deg

Lege: Cecilie Meyer Kværnø Skrevet

Jeg følte nok at hun var kald og upersonlig når jeg først møtte henne, men så var vel også jeg tilbakeholden siden det var første gang.

Etter flere legetimer med henne så føler jeg at vi har fått et veldig godt lege og pasientforhold. Jeg synes hun er utrolig koselig, varm og dyktig i sitt arbeid. Jeg liker også hennes humor og at vi kan le sammen.

Jeg føler meg absolutt trygg hos henne og takket være Cecilie så har jeg fått diagnoser for de smerteproblemer jeg har hatt i flere tiår og hun går ikke av veien for å hjelpe meg slik at jeg kan få en bedre livskvalitet. Jeg har til og med fått medisiner som faktisk virker og det er første gang for meg med mine smerter.

Jeg kan anbefale henne på det sterkeste og håper jeg kan fortsette hos henne til tross for at jeg flytter ganske langt unna og jeg må bruke tre timer hver vei for å se henne, men det er det verdt.

mangel på kunnskap og menneskelighet

Lege: Cecilie Meyer Kværnø Skrevet

Ikke nok med at timen var fryktelig forsinket, så var det stor mangel på nøkkelkunnskap der google ble brukt i hyppig grad. Cecilie var i tillegg ikke spesielt hyggelig eller behjelpelig. Anbefales ikke.

Kunnskapsrikt og varmt menneske

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Stig er en sosialt anlagt person det er lett å kommunisere med, og han er også velsignet med god humor. Hans gode humør skaper tillit og gjør legetimen til en hyggelig opplevelse. Anbefales!

Den beste fastlegen jeg noen gang har hatt

Lege: Britta Spies Skrevet

Jeg har hatt en del forskjellige fastleger da jeg har flyttet en del, og Britta Spies er den beste jeg har vært borti. Hun tar meg seriøst uansett hvor stort eller lite problemet er, hun får meg til å føle meg trygg og hørt og jeg får inntrykk av at hun oppriktig bryr seg om å hjelpe meg.

Jeg stod på venteliste i seks måneder og det var det så absolutt verdt. Det er som regel en grunn til at en lege har venteliste!

Uproff

Lege: Stig Rune Wesenberg Johannessen Skrevet

Har brukt Stig Rune Wesenberg Johannessen i noen år nå. Han var helt okei i starten. Men som flere andre nevner. Så får man følelsen av at han finner raske, enkle løsninger for å få deg ut fortest mulig. Ikke best mulig. Slet med å betale et par regninger. I neste time var han da lite behjelpelig med plager/problemer jeg nevte. Han ga meg behandling og medisin for det som var kritisk. Så fikk da beskjed om at han ikke jobber gratis og at jeg ikke fikk bestille ny time før hjelp etter regning betalt. Med andre ord truer han med å ikke hjelpe meg og mine plager dersom jeg ikke betaler. Har vi ikke krav på helsehjelp i Norge uansett ? Nettopp !