Medical City, avd. Sinsenklinikken

Lørenveien 68 0585 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Medical City, avd. Sinsenklinikken

Omsorg full, trygg, rådelig, god mennesker.

Lege: Olav Karstad Skrevet

Hei jeg vil gjerne ha min fast lege tilbake, etter neste 30 år kan ikke møte Olav Karstad som min fast lege. Hver gang blir jeg sendt til en an lege som jeg har ikke noe i mot men Olav Karstad kjenner meg bedre en de andre og samt jeg føler meg mye trygg med Olav.

Meget misfornøyd.

Lege: Victoria Anastasia Kolman Skrevet

Legen kommuniserer såpass dårlig, at for meg følte jeg det gikk på sikkerheten løs. Hun virket arrogant og lite hyggelig. Hun svarte ikke på spørsmål, og skjønte åpenbart ikke hva jeg sa. Jeg hadde også store problemer med å forstå hva hun prøvde å si. kommunikasjonen oss i mellom var alt annet enn bra. Nå er jeg på venteliste for ny fastlege ved et annet legekontor.

Ikke bra

Lege: Victoria Anastasia Kolman Skrevet

Hun er totalt uforberedt til timen, leser ikke journal, hun stiller en slags diagnose, men gir deg ingen hjelp på veien videre. Snakker fort og utydelig og det er mye misforståelser. Står på venteliste til annen fastlege.

Stjernelege!

Lege: Ragnhild Strand Skrevet

Jeg fikk den første ledige timen hos Ragnhild da min fastlege ikke var tilgjengelig. Jeg gikk inn på kontoret hennes mens jeg holdt på å besvime av angst og panikk som jeg lenge slet med, og at det var en helt ukjent lege gjorde meg enda mer nervøs. Det viste seg fort at jeg ikke hadde noen grunn til å grue meg. Hun lot meg snakke uten å avbryte meg, selv om jeg sikkert sa mye tull og gjentok meg selv unødvendig mange ganger. Hadde hele tiden følelse om at hun brydde seg og ville virkelig hjelpe meg. Det er godt å få hjelp, og det føltes som jeg klarte endelig å kvitte meg en tonn dritt som har plaget meg årevis. Både Ragnhild og fastlegen min er gode, genuine mennesker. Jeg har stor tillit til norske helsevesenet takket være dem.

Ikke en match for meg.

Lege: Victoria Anastasia Kolman Skrevet

Følte meg verken sett eller hørt da hun avbryter før en er ferdig å stille spørsmål. Hun har gått ut av timene min flere ganger og gjort andre ting uvist hva.
Hun har god intensjon og begynner å svare deg før du er ferdig å stille spørsmål som fører til frustrasjon og missforståleser.
Når en har klart å komme igjennom en samtale er hun veldig grei og setter opp riktige tester for tingen.
Hun forklarer heller ikke ting uten at du spør henne ut om den tingen.
Hun vill helst få deg ut og inn så fort som mulig, følte meg umenneskelig gjort av dette.
Står på vent for en ny fastlege nå.