Medical City, avd. Sinsenklinikken

Lørenveien 68 0585 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Medical City, avd. Sinsenklinikken

Dyktig,Grundig og tillitsfull

Lege: Olav Karstad Skrevet

Tar seg god tid med pasientene som gjør at pasientene føler seg trygge på behandlingen.Dette kan medføre at ventetiden blir i lengste laget.

Lyttende og forståelsesfull

Lege: Haleh Saeedi Skrevet

Jeg er inne i mitt andre år med Haleh som min fastlege og trives godt med det. Hun slår meg som en ærlig og ryddig fastlege, samtidig som hun viser ektefølt empati og forståelse overfor meg og min situasjon. Det beste med Haleh er at hun ikke fremstår som en «allviter»; er det noe hun er usikker på, er hun ikke redd for å opplyse om dette, noe som bare gjør meg enda tryggere på at hun kun vil det beste for sine pasienter. Hun legger mye tid og arbeid i å finne frem til den beste løsningen for meg, uansett problem. Testsvar og henvisninger får jeg tilsendt allerede kort tid etter et besøk. Det eneste Haleh ikke får full score på, er ventetiden og tilgjengeligheten. Det må uansett nevnes at den gode oppfølgingen jeg har fått så langt, absolutt gjør opp for den ekstra ventetiden i forkant av en time.

Fantastisk lege med stort hjerte!

Lege: Olav Karstad Skrevet

Alt i alt en fantastisk god lege, som dessverre har alt for mye å gjøre. Har brukt Karstad som fastlege i snart 10år, og kunne ikke tenkt meg noen andre.

Kunnskapsrik og ydmyk

Lege: Haleh Saeedi Skrevet

Min første fastlegebesøk gikk kjempebra. Jeg er jo aldri hos legen til å begynne med så var jo litt nervøs, men det hele gikk veldig bra. Jeg fikk snakket ut problemet mitt uten å bli avbrutt og legen viste forståelse og ga meg gode råd. Veldig lett og kommunisere, ydmyk og tok seg god tid til å utrede meg. Fikk følelsen av at legen brydde seg om meg og problemet mitt. Jeg er veldig fornøyd med Saeedi som min fastlege.

Veldig fornøyd!

Lege: Haleh Saeedi Skrevet

Saeedi er fastlegen min på andre året og jeg er veldig fornøyd!
Hun er en ganske nyutdannet men allikevel full av kunnskap og forståelse.
Jeg var syk i nesten to år før jeg byttet lege til henne. Det var hun som fant ut at jeg hadde en sykdom som jeg trenger behandling for! Hun trodde på meg, så meg og var villig til å hjelpe meg.. jeg har aldri følt meg så sett av en lege før.hun har reddet meg fra å bli enda svakere og sykere..Hun gjør så mye for pasientene sine at hun jobber overtid til langt på kveld hver eneste dag! Dette er ihvertfall mitt inntrykk av henne. Anbefaler henne derfor varmt videre til den som måtte trenge ny fastlege! Utrolig hyggelig er hun også!