Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solli Klinikk
Tar ikke pasientene på alvor
Lege: Tobias Douglas Hamza Dahlgren SkrevetBåde jeg og min datter har samme fastlege, og inntrykket er det samme. Legen tar oss ikke på alvor og søker heller ikke å løse plagene/utfordringene vi (en sjelden gang) oppsøker han for. Dr Kristian Furuseth er et stort savn!
Ok lege
Lege: Tobias Douglas Hamza Dahlgren SkrevetDyktig på noen ting, men har verken følt meg lyttet til eller sett som pasient. Lite greie på det psykiske.
En fantastisk lege!
Lege: Kine Helen Ullereng SkrevetDr. Ullereng er en fantastisk lege! Jeg føler meg sett, hørt og tatt på alvor. Hun gjorde en ekstra innsats for å følge opp noen bekymringer jeg hadde. En varm og god person som lytter og ivaretar pasientene sine på en god måte!
Fantastisk lege
Lege: Tobias Douglas Hamza Dahlgren SkrevetEn helt fantastisk lege som lytter, kommer med råd og er virkelig "pålogget" og nytenkende. Jeg fikk en skade i høst og ble fulgt opp tett til skaden var grodd og frisk.
Anbefaler Tobias og Solli legesenter på det varmeste.
Veldig bra lege med topp oppfølging.
Lege: Aase Brit Hertzenberg Fæhn SkrevetSetter alt i sving når ting må gjøres der og da. Undersøker , henviser og er tilgjengelig på telefon for meg som pasient. En lege som passer meg ypperlig.