Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solli Klinikk
Dårlig med hjelp
Lege: Cecilie Elisabeth Dønnum SkrevetJeg har hatt flere tilfeller hvor hun har ikke visst hva som er galt med meg. Noen av tilfellene var at jeg besvimte mye, hadde mye tarmproblemer og nå slitt med intense menssmerter. Når jeg hadde tarmproblemer så ba hun meg bare bruke lakserende hver dag men det blir litt vanskelig å være på skolen eller jobb hvis jeg må ofte på do. Når det gjelder menssmerter så ba jeg om å få lov til å sjekke meg for endometriose eller vann cyster. Hun sa hun ikke visste hva hun skulle råde meg til å gjøre enn at jeg skulle ta paracet hver gang jeg har vondt (noe jeg har gjort i en hel måned allerede). Hun ville heller ikke gi meg mer enn to dagers lege attest selv om jeg sa at det var vanskelig for meg å dra på skolen. Hun ville ikke snakke i mer enn 3-4 minutter hvor hun bare sa «jeg vet ikke, du får ta paracet» og «vi bare snakker mer når du kommer hit» som er da ett par dager til. Jeg syns det er dårlig å måtte betale mye penger for en telefonsamtale med ingen råd og bare to dagers lege attest selv om jeg ba for en hel uke.
Trygg og tar seg tid
Lege: Trine Berit Holth SkrevetHolth tar seg tid til pasientene under legebesøkene og svarer raskt på henvendelser. Hun er lyttende, omsorgsfull og tar deg på alvor.
Hun kan være en del forsinket, men det er absolutt verdt det.
Verdens verste lege
Lege: Tobias Douglas Hamza Dahlgren SkrevetBytte til denne legen når jeg flyttede fra Oslo til Nes kommune. Angrer! Legesenteret er aldri tilgjengelig på telefon. Når jeg skrevet på Helsenorge så svarer han ikke og jeg må mase for å få kontakt. Sist time ble avbooket 3 ganger. En lege som ikke har lyst å jobbe med mennesker virker det som. Har ingen forståelse for hverken kvinnehelse eller psykisk helse.
Veldig god fastlege
Lege: Tobias Douglas Hamza Dahlgren SkrevetTobias har lyttet til meg og vist forståelse og medmenneskelighet fra første møte. Han har alltid tatt meg på alvor, og fulgt meg opp tett da jeg trengte det. God kommunikasjon, rolig og kunnskapsrik. Veldig takknemlig for all hjelp jeg har fått fra han! Anbefales virkelig.
Imøtekommende og veldig hyggelig
Lege: Tobias Douglas Hamza Dahlgren SkrevetJeg har "fulgt etter" Tobias fra den tiden han jobbet i "Roa lege fellesskap". Og det er det flere som har gjort.
Dette skyldes at vi er svært fornøyde med legen "vår".
Fra meg får Tobias frem stjerner.
(navn fjarnet av moderator)