Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solli Klinikk
Klarte å hoppe etter Renaa (Wirkola)
Lege: Cecilie Elisabeth Dønnum SkrevetEtter å hatt samme fastlege siden slutten av 80-tallet, var spenningen stor da jeg måtte bytte fastlege sommeren 2016. Men... det var virkelig ingenting å bekymre seg for.
Hun er meget dyktig i sine saker, og jeg føler hun har sett hele meg. Veldig takknemlig som fikk en like dyktig lege igjen.
Kan virkelig anbefale henne på det varmeste.
Vil også si at det er veldig effektivt å bestille time o.l på sms. Alltid i orden dagen etterpå :-)
Svært kompetent.
Lege: Trine Berit Holth SkrevetEn varm, dyktig, forståelsesfull og svært kompetent lege. Føler meg alltid godt ivaretatt og får den beste behandling hver gang.
Kunnskapsrik
Lege: Aase Brit Hertzenberg Fæhn SkrevetKunnskapsrik, imøtekommende, forståelsesfull, snill, bestemt, effektiv, tar konstruktiv kritikk, ringer når hun skal, følger opp pasienten veldig godt ❤️
Fantastisk lege
Lege: Trine Berit Holth SkrevetFantastisk lege som ønsker å ivareta deg som pasient. Tar seg god tid hvis det trengs, er ærlig og direkte, men lytter til innspill.
Må ofte vente 2-3 uker på time, men er det akutt har de åpnet for hastetime.
Lytter ikke
Lege: Aase Brit Hertzenberg Fæhn SkrevetJeg hadde henne som fastlege i et par år, og fikk ikke hjelp til noen ting hos henne. Her følte jeg at hennes jobb var å bare på automatikk si at det er ikke noe galt med deg.