Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter
Vurderer og bytte
Lege: Jostein Berntsen SkrevetJostein er hyggelig og grei, men er dessverre ikke en fastlege jeg kommer til og fortsette og bruke. Tror jeg. Jeg skiftet til han da min forrige lege dessverre døde. Mitt inntrykk er at han har for mange pasienter og kan virke noe lite lyttende til tider. Følger meg ikke tilfredsstillende opp nok og jeg er dessverre ikke helt fornøyd.
Vennlig og kunnskapsrik
Lege: Jostein Berntsen SkrevetFølte meg veldig godt ivaretatt. Jostein er veldig forståelsesfull og imøtekommende. Jeg fikk inntrykk av at han er til å stole på og følte meg trygg på den behandlingen jeg fikk.
Den beste
Lege: Jostein Berntsen SkrevetHan her fortjener diplom som verdens beste fastlege! Selv om han har det travelt møter han deg alltid med ett smil og med en tilsynelatende oppriktig interesse i hvordan det går. Han er effektiv og kunnskapsrik og jeg føler meg alltid tatt på alvor, både ift egen og barns helse. Han følger godt opp og har alltid gode svar og løsninger på lur.
Anbefaler Berntsen til alle!
Synes forøvrig også at det bare er hyggelige og blide medarbeidere på senteret og at det er veldig god service der!
Sliten og lite engasjert
Lege: Kristine Selmer Solbakken SkrevetHer følte jeg meg til bry. Ble ofte ikke undersøkt på tross av kronisk sykdom. Hun stiller lite spørsmål om eventuelle symptomer, og lytter ikke alltid. Føler meg ikke trygg, og derfor bytter jeg lege etter noen år med lite tilfredsstillende oppfølging.
Flink lege
Lege: Kristine Selmer Solbakken SkrevetKristin er en veldig flink og dyktig lege. Hun er profesjonell, og følger deg godt opp om du har et langvarig problem. Hun er veldig flink på å alltid avslutte timen med "Og skulle du bli dårligere, så MÅ du komme tilbake med en gang". Føler alltid jeg blir tatt seriøst hos henne, og hun henviser om hun må. Om jeg har for mye på hjertet kan hun si at jeg må bestille ny time, noe som virket litt rart første gangen, men jeg syntes det står respekt av dette for de andre pasientene som kommer etter meg. Jeg er veldig fornøyd med denne legen og legekontoret, de har hyggelig venterom og er profesjonelle. Kan virkelig anbefale denne legen.