Einar Alexander Bøhmer
Tilleggskompetanse
105 av 480 (Lakselv Legestasjon)
Han er freak nedlatene å viser null sympati her blir man Nekta både medisiner mot adhd deprisjon smertestillende sovemedisin asma medisin egentlig medesiner generelt so. Man har gått på i Long tid får bare beskjed om å bruke paraset
Han var frekk nedlatende å mente at nytemedesin var for prostatakreft han ville generelt ikke skrive ut medsiner jeg har gått på i mange år
Jeg fulgte min mann inn som har begynt å få allzimer så sitter han å nekter han sovemedisiner fot å holde natta i ro er en grunn for at den sovemedisiner var viktig smertestillende kunne han bare glemme magemedesin fikk han ikke osv.
Vært hos denne legen et par ganger som vikar. Han er uhøflig, og ikke oppdatert på pasienten han skal møte. Ikke spesielt interessert er han heller i å sette seg inn i hva pasienten sliter med. Det siste møtet var direkte ubehagelig der jeg ikke ble trodd. Neste gang vil jeg nekte å godta ham som vikar. En svært negativ opplevelse. Styr unna!
I motsetning til enkelte andre vurderinger jeg leser, er jeg svært fornøyd. Om medisinering ikke er nødvendig, tar jeg heller råd for varige og positive endringer ved f.eks endret kosthold og fysisk/mental fostring. Jeg antar at det allerede er nok leger, som ikke ser helheten i helse, men heller opptrer som pille-langere for mennesker som ikke tåler sannheten.
No nonsens hos Dr. Bøhmer.
Anbefales.
Jeg var redd fastlegen ikke skulle tro på meg når jeg kom med mine plager. Tver imot, Einar har tatt dette på alvor. Han oppfordret meg til å ha flere timer med han fremover for å følge opp saken, og jeg syntes dette viser arbeidsvilje og innsats. Jeg føler meg sett.