Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Husebyskogen Medisinske Senter
God lege
Lege: Naila Saddique SkrevetDet tok litt tid før jeg ble vant til Naila, men når du blir vant til henne og forstår hennes væremåte så er hun en veldig grei lege. Jeg vil absolutt anbefale henne som familielege. Faglig sterk, til å stole på, omsorgsfull og dyktig med barn.
Penger er viktigst
Lege: Kristine Selmer Solbakken SkrevetKristine Selmer Solbakken har en ekstremt negativ tone fra første øyeblikk i samtale. Det fremstår som at det viktigste er å bli ferdig så raskt
som mulig og tjene mest mulig penger.
Svært dyktig lege
Lege: Jostein Berntsen SkrevetMeget dyktig lege som tar deg på alvor. Jeg har alltid fått rask time og god behandling av denne legen og av de øvrige ansatte der. Forståelsesfull, empatisk og faglig dyktig både når det gjelder fysisk og psykisk helsesituasjon. Også veldig dyktig og får raske tilbakemeldinger på e-konsultasjoner og telefon om nødvendig.
Profesjonell og hyggelig
Lege: Jostein Berntsen SkrevetFamiliens fastlege gjennom 9 år. Jostein er faglig dyktig, profesjonell og er en av de beste fastlegene jeg har hatt. Anbefales på det varmeste.
Virket uinteressert og ukonsentrert
Lege: Einar Alexander Bøhmer SkrevetKom til Bøhmer fordi min fastlege ikke hadde tid. Neste gang vil jeg heller vente lengre eller benytte annet helsetilbud, for opplevde ikke at dette var en god opplevelse.