Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum
Trygg og god fastlege
Lege: Øyvind Bjerkreim Strand SkrevetDr. Strand er en dyktig fastlege som lytter, er empatisk, og finner gode løsninger raskt. Han svarer på meldinger via Helse Norge samme dag (helt utrolig), og er åpenbart en kunnskapsrik fastlege som passer til å være det, både når det gjelder det faglige og de medmenneskelige egenskapene man bør ha som fastlege. Veldig fint å få tildelt han som fastlege etter at Dr. Askim gikk av med pensjon.
Dyktig lege
Lege: Eir Marie Elsness Bergan SkrevetHatt Bergan som fastlege siden 2015 og vært svært fornøyd. Har alltid fått god hjelp og blitt henvist videre når det har vært nødvendig. Hyggelig og dyktig lege. Har dessverre sett meg nødt til å bytte fastlege nå som jeg har fått barn og bor på andre siden av byen.
Verken sympatisk eller god lytter
Lege: Anne Lill Eide SkrevetHar gått til Anne i 2 år nå, og har endelig fått tildelt ny fastlege etter lange ventelister.
Jeg er en del hos legen da jeg har kronisk sykdom og psykisk sykdom. Jeg har derfor vært hos Anne 10-15 ganger på disse 2 årene. HVER gang har jeg gått ut derifra og følt meg latterliggjort, sett ned på og oppriktig følt at det har vært bedre være syk og sitte inne med problemer fremfor å komme til henne. Hun lar ikke meg som pasient prate, hun overkjører med sine egne bastante meninger og lytter ikke.
Selv de gangene jeg har luftet håpløshet og grått av smerter, har hun stilt meg til veggs og bryr seg mer om å få sagt sitt og bli fort ferdig enn å lytte. Jeg føler meg ikke velkommen, og heldigvis slipper jeg nå å komme tilbake.
Hun startet sist time ved å si «Kjapp deg, jeg har dårlig tid», hvor jeg har ventet 3 uker på legetimen og 1t og 20 min på å komme inn grunnet forsinkelser.
Anbefales IKKE.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Anne Lill Eide SkrevetJeg har hatt Anne Lill siden 2017 cirka. Føler meg sett, hørt og veldig trygg. Kunne ikke hatt bedre fastlege.
Tusen Takk Anne Lill :)
Har det ikke vært for deg og ditt kontor vet jeg ikke hvor jeg har vært idag.
Snill, omtenksom, hjelpsom og imøtekommende Takk!!
A.H
En både dyktig og dygdig doktor
Lege: Øyvind Bjerkreim Strand SkrevetEn vennlig, rolig og kompetent lege som besitter den viktige menneskelige egenskapen at han får en til å føle seg bedre og friskere kun ved å ha snakket med ham.