Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum
Ikke ivaretatt
Lege: Anne Lill Eide SkrevetMå dessverre si jeg er veldig misfornøyd. Jeg ble ikke møtt med forståelse under timen og har i ettertid brukt 2 døgn på å kontakte legen etter oppringning fra henne. Har fremdeles ikke fått svar på hva saken gjelder og må gå hele helgen å tenke på dette.
Nedlatende
Lege: Anne Lill Eide SkrevetJeg opplever at Eide har vært svært nedlatende og uten tid til å lytte til pasienten. Det er svært vanskelig å få time og hun har ikke mer enn maks 5 minutter til deg når du først kommer til.
Trygg og forståelsesfull
Lege: Eir Marie Elsness Bergan SkrevetFølte meg ivaretatt og forstått. En lyttende, empatisk og kunnskapsrik lege. Fikk god hjelp og støtte til min psykiske helse.
Man blir sett
Lege: Frode Elsness SkrevetFrode tar seg tid, og er til stede der og da. Han ser meg i øynene og lytter empatisk til det jeg måtte ta opp. Avbalansert, nøktern og kunnskapsrik.
Utrolig fornøyd!
Lege: Anne Lill Eide SkrevetHar hatt Anne Lill i flere år nå og jeg er overrasket over noen av de negative tilbakemeldingene hun har fått her. Disse kjenner jeg meg over hodet ikke igjen i! Anne Lill er utrolig flink og profesjonell. Jeg føler meg alltid godt behandlet når jeg er hos henne.