Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum
Den dårligste legen jeg har hatt
Lege: Anne Lill Eide SkrevetJeg gikk ut av legekontoret til Anne Lill og følte meg helt forferdelig etter et legebesøk. Hun er nedverdigende, og får meg til å føle meg dum. Spydig er hun også. Alle spørsmål er dumme, og mine behov blir ikke ivaretatt.
Anbefaler ingen å ha Anne Lill Eide som fastlege. For en opplevelse. Sånn skal det absolutt ikke være å gå til legen sin.
Hilsen en opprørt pasient.
Arrogant
Lege: Anne Lill Eide SkrevetUtrolig negativ opplevelse av denne legen. Hun er utrolig arrogant.
Hun bruker mye tid på å fortelle deg personlige/politiske synspunkter, og veldig lite tid på å lytte til deg. Når jeg fortalte henne om problemene mine avbryttet hun meg for å klage på språket mitt som hun mente ikke var godt nok.
Kan ikke anbefale henne til noen.
Lite engasjert i pasientene
Lege: Frode Elsness SkrevetHar en følelse av at han bare utfører sitt yrke uten å egentlig engasjere seg i yrke eller pasientene.
Særs nøgd
Lege: Frode Elsness SkrevetHar hatt Elsness som fastlege i over 10 år. Er veldig fornøyd med oppfølging og behandling som jeg får. Han lytter og gjør det beste for meg som pasient.
Elendig service
Lege: Anne Lill Eide SkrevetDamen på telefonen ved bestilling av time er utrolig frekk og lite interessert i annet enn å ta neste telefon. Ringe 3 ganger for å få time og endte opp med å måtte vente 6 uker for å endelig få en time, svaret jeg fikk de tre gangene jeg ringte var: "dette er slik det er hos oss, du får prøve igjen en annen dag eller bestille på nett"! når jeg fikk time måtte jeg vente i 50 +minutter på å komme inn, legen så så vidt på meg, satt bare å skrev på PC og gav meg en resept på noe jeg ikke vet hva er og sendte meg hjem. Elendig service fra A-Å og virkelig ikke en måte å behandle mennesker på! Dette er ikke første gang dette har hent med denne fastlegen. Anbefales ikke!