Fastlegene Colosseum

Sørkedalsveien 10 D 0369 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum

Hatt henne som fastlege i mer enn 15 år

Lege: Anne Lill Eide Skrevet

Faglig dyktig. Vi kan være uenig men hun hører på hva jeg sier. Når hun er usikker- henviser hun videre. Følger opp og stiller krav til meg, og skriver ikke ut piller og sykemeldinger i hytt og gevær. Det synes jeg er svært viktig. Jeg stoler på henne.

Mangel på profesjonalitet

Lege: Frode Elsness Skrevet

Lite tilgjengelig, unøyaktig, ofte forsinket, dårlig service.
Anbefaler legen til mer forarbeid med pasienter, øke tilgjengeligheten og øke servicenivået.

Anbefales ikke

Lege: Frode Elsness Skrevet

Føler ikke at han lytter og tar meg seriøst. Føler at jeg er en del av et samlebånd, man kommer seint inn og går fort ut igjen.

Legesekreteren er super.

Lite interessert i pasienten

Lege: Frode Elsness Skrevet

Nå bytter jeg fastlege. Dr. Elsness kommer med flåsete uttalelser i forsøk på å være "morsom" som gjør at jeg tenker han ikke tar meg alvorlig. Han har ikke forberedt seg på årsaken til hvorfor jeg kommer til ham. Han utviser ingen empati, og er generelt lite sensitiv til hvordan jeg som pasient har det. Helsesøster renser ikke armen min før hun tar blodprøve, samt tar (uten hansker) rett på bomullen som hun etterpå fester på armen min - jeg reagerer på uhygienisk behandling.

Duktig lege men helt umulig att få tak på

Lege: Frode Elsness Skrevet

Duktig lege men helt umulig att få tak på och en ikke fungerade telefonveksel. Så det är umuligt att få akuttider.