Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fastlegene Colosseum
En helt likegyldig lege
Lege: Frode Elsness SkrevetHar hatt denne legen i noen år nå og han er perfekt dersom du ønsker sykemeldinger eller resepter i hytt og pine. Er du imidlertidig ordentlig syk, gjør ikke han deg friskere. Han er ikke interessert i å finne ut av årsaken og er sterkt preget av dårlig tid. En gang var jeg der i 10 minutter og kom ut med en sykemelding og 6 resepter uten særlig forklaring.
Fantastisk lege
Lege: Frode Elsness SkrevetLytter, tar seg tid. Rett og slett den beste legen jeg har hatt.
Min fastlege i 10 år
Lege: Anne Lill Eide SkrevetOpplevde legen som kunnskapsrik og interessert i min situasjon. Dessverre har jeg flyttet og har måttet bytte fastlege.
En veldig god lege!!
Lege: Anne Lill Eide SkrevetTar seg alltid ekstra tid og er grundig i sitt arbeid!
Viser stort engasjement for å løse mine problemer og har vert til stor hjelp og gitt mye støtte i tunge perioder. En svært engasjert og positiv lege som kan anbefalles!
Overarbeidet lege
Lege: Anne Lill Eide SkrevetDenne legen har egentlig ikke tid til sine pasienter. Hun har sannsynligvis alt for mange. Det er vanligvis lang ventetid på venterommet før man endelig blir ropt opp. Legen har en nedlatende tone, men har som regel respekt for pasientene.