Furuset Legesenter DA

Trygve Lies plass 5 1051 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Furuset Legesenter DA

Ingen svarer. Styr unna.

Lege: Safiullah Atal Skrevet

Var i samme kø plass i 30 min. Nummer 10 hele veien. Virker som ingen er på jobb der, 0 liv. Utrolig dårlig service og virker som man aldri får noe svar. Har byttet fastlege. Har aldri snakket med denne fastlegen så har ingenting å si om han, men denne dårlig tilbakemeldingen går generelt på hele Furuseth legekontor. Man. Får. Ikke. Noe. Hjelp. Aldri fått svar i resepsjonen og ringt flere ganger… han har aldri ledige timer. Måtte vente nesten 2 uker før hjelp og han hadde ikke noe valg for akutt time

Empatisk og dyktig

Lege: Safiullah Atal Skrevet

Safiullah lyttet og tok seg tid til både undersøkelser og å høre hva som plaget meg. Han fremstod som svært empatisk og forklarte godt hva han trodde var problemstillingen min og hvorfor han trodde slik på en enkel og forståelig måte. Han fulgte meg også godt opp etter operasjon.

Utrolig dyktig

Lege: Shalala Badili Skrevet

Jeg har byttet mange fastleger de siste årene, det er første gang jeg møter på en så kunnskapsrik og dyktig lege. Hun er tålmodig, setter av tid og følger nøye opp. Veldig fornøyd med byttet mitt, og kunne ikke bedt om en bedre fastlege.

Den beste legen jeg har hatt!

Lege: Reza Amiry Moghadam Skrevet

Moghadam er en fantastisk lege. Han lytter, selv når det er småting. tar den tiden som trengs (jeg var innom i går, og han satt med meg i over 30 minutter), og er utrolig forståelsesfull. Jeg har hatt leger på 3 kontinenter, og kan helt ærlig si at Moghadam har vært den beste.
Moghadam anbefales på det varmeste. Man må kanskje vente litt, men det er fordi han faktisk tar seg tid til å lytte til pasientene sine.
Furuset legekontor er dessuten svært behjelpelige, og har utmerket beliggenhet, både med offentlig transport og hvis man selv kjører bil.

Kunnskapsrik, fornøyd anbefales

Lege: Safiullah Atal Skrevet

Jeg ble anbefalt Safiulla av en venn for noen måneder siden. Han viste seg å være en meget hyggelig lege. Han lytter, han forklarer og gir gode råd. Trenger man medisin, skriver han resept. Trenger man fornyelse, skjer dette raskt. Jeg er meget fornøyet, og kan anbefale ham på det varmeste.