Safiullah Atal

Autorisasjon (2013)

Venteliste

14 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Safiullah Atal er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Safiullah Atal

Lege som lytter og tilstedet for pasienter

Fantastisk flink lege med mye kompetanse . Føler meg godt ivaretatt og hørt.Bruker tid og stresser ikke pasienter.Fastlege med gullhjerte ,en lege man kan stole på.

Empatisk, meget snill og hjelpsom

Jeg har byttet lege 4 ganger da jeg ikke ble hørt eller tatt seriøst med noe som helst og mye surr med erklæringer osv.
Dr. Atal er veldig snill, lytter og tar pasienten seriøst. Han er også psykiater i tillegg. Han er empatisk og rolig. Jeg er veldig fornøyd så langt 😃

Empatisk og støttende lege!

De siste månedene har jeg hatt flere timer med Safiullah, og jeg opplever at han har vært den mest empatiske og støttende fastlegen jeg har hatt. Her føler jeg at jeg blir ivaretatt og at mine vansker blir tatt seriøst. Han tar seg god tid til å lytte, og at timene føles ikke forhastet ut.

Kan virkelig anbefale Safiullah!

Fantastisk lege

Jeg har hos Dr. Atal Safiullah for første gang idag med min sønn på 9 år. Jeg er super fornøyd. Han var hyggelig, lyttet til hva jeg hadde å si og han innkluderte sønnen min i samtalen og snakket direkte til han. Jeg er veldig glad han har blitt vår nye fastlege. Anbefales.

Uinteressert og uhjelpsom

Hadde denne legen i et år, og hadde store vansker med å få hjelp med det jeg trengte. Mer avfeiende lege skal man lete lenge etter, lite villighet til å både undersøke området og lytte til forklaring. Legekontoret er også ekstremt uhyggelig, med resepsjonister som svarer kort og frekt enten man snakker med dem på tlf eller i skranken. Plakaten med «ting vi må lære oss som voksne» som presiserer at man ikke må peke og le av andre på venteværelse sier også mye om klientellet som er der.