Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kommunelegene i Stor-Elvdal
God oppfølging
Lege: Karl-Erik Karlsen SkrevetLegen gir god oppfølging og er tilgjengelig! Han ringer med svar utenfor arbeidstid ved behov og forklarer godt.
Meget dyktig og tilgjengelig lege.
Lege: Knut-Mikael Selmer SkrevetSelmer har jeg hatt som fastlege i 14 år, men nå må jeg skifte, fordi han skal bli helsebyråkrat.. Når man har en sjelden og kronisk sykdom, er det av uvurderlig betydning å ha en lege man kan stole på, som man slipper å gjenta alt i fht. Han har også vært svært tilgjengelig på tlf og sms, og han gir tilbakemelding så snart han kan.
Dessuten er han hyggelig og svært forståelsesfull.
Veldig lite fornøyd
Lege: Tonja Judith Pantelatos SkrevetFøler at jeg ikke blir tatt seriøst på noen måte som da er veldig ubehaglig da jeg ikke er noe glad i gå til legen i det hele tatt. Ingenting ble gjort, og måtte derfor bytte fastlege.
Hurra!
Lege: Tonja Judith Pantelatos SkrevetFlink og tolmodig lege. Alltid blid, lytter og tar deg på alvor. Hadde jeg ikke flyttet fra Ålesund hadde hun fortsatt vært legen min!
Beste legen i byen :)
Lege: Tonja Judith Pantelatos SkrevetFaglig dyktig. Lyttende og gir svært god forklaring på diagnose og anbefalt behandling. Hun er rask til å henvise pansienten til spesialist og spesialistbehandling og bidrar dermed til å redusere sykdomsforløp. Absolutt en lege til å stole på.