Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tolga Kommune Allmenn Legetjeneste
Tar pasienten på alvor
Lege: Karen Prytz SkrevetEn trygg og kunnskapsrik lege som er ærlig og nøyaktig. Føler meg ivaretatt både fysisk og psykisk.
Legen informerer meg om behandling og medisinering og gir gode råd. Tett og god oppfølging
Grundig
Lege: Karen Prytz SkrevetTar seg alltid god tid, og er grundig. Kunnskapsrik, og bryr seg om meg som pasient. Føler meg bedre etter besøket.
Flott lege
Lege: Barbro Mestvedthagen Ryen SkrevetNår man først kommer seg inn så er hun den beste legen jeg har hatt. Verdt å vente på time, føler meg alltid hørt.
En lege som snakker med deg!
Lege: Barbro Mestvedthagen Ryen SkrevetNår du har kommet så langt at du har fått time har hun god tid, lytter til hva du forteller og gir gode råd/veiledning.
suveren fastlege
Lege: Barbro Mestvedthagen Ryen Skrevetvirkelig den beste fastlegen jeg har hatt. møter pasienten på en super måte, bestandig blid og tar seg god tid til pasienten. her får man alltid suveren behandlig. litt lang ventetid ved timebestilling men venter heller en stund for å få time hos denne legen.