Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Alvdal Legekontor
Hyggelig og profesjonell
Lege: Håkon Spæren Henningsen SkrevetHyggelig og profesjonell. Flink med barn og har forståelse for engstelige foreldre.
Bare positive opplevelser hos hele familien.
Trygg og profesjonell
Lege: Håkon Spæren Henningsen SkrevetKom til legen i Alvdal med korona og opplevd tungpust/angst, han lyttet og viste forståelse og respekt, og brukte den tiden vi trengte. En veldig god opplevelse i en stressende situasjon.
Meget fornøyd
Lege: Mamoon Akram SkrevetObservant lege som er god til å kommunisere. Føler jeg ble tatt godt imot. Får time gjerne samme dag jeg har bestilt, og god oppfølging på resultater.
Effektiv og flink lege
Lege: Mamoon Akram SkrevetEr svært lite hos legen så ta min kommentar med en klype salt. Jeg måtte en tur i sommer for en ganske akutt situasjon, og fikk time med en gang. Dr. Akram var effektiv til å finne ut av hva som feilte meg, og kom med konkrete råd og løsning. Fikk time dagen etter som oppfølging. Alt i alt, veldig fornøyd.
Generellt dårlig erfaring
Lege: Håkon Spæren Henningsen SkrevetDet er som regel bare paracet å få, noe ytterligere hjelp er vanskelig. Motvillig til å sende videre til spesialist.