Mamoon Akram

Autorisasjon (2015)

Mamoon Akram er en av 3 fastleger i Alvdal

Siste vurderinger av Mamoon Akram

Trygg og hyggelig lege

Veldig flink til å følge opp både meg og min sønn, tar oss veldig på alvor, veldig nøye og tar seg god tid til oss

Småfrekk

Kom inn til legen nesten på gråten, etter ei uke våken netter med kolossal hoste og store smerter i både rygg og bryst. Hdde allerede vært på legevakten, å regnet med det stod på pcn, så jeg slapp å gå ned i minusgrader å få hostekuler til jeg tisset på meg. Ble ikke imponert av måten han snakket til meg på. At jeg skulle slutte å klage, for jeg ble ikke no bedre av det. Følte meg ikke godt motatt. Gjentatte frekke kometarer og småsur. Småfrekk type, som jeg fikk følelsen av hadde stått opp på feil bein. Drar aldri tilbake til denne legen. Takke meg til Håkon Henningsen, som altid stiller opp, å er hyggelig å grei.

Meget fornøyd

Observant lege som er god til å kommunisere. Føler jeg ble tatt godt imot. Får time gjerne samme dag jeg har bestilt, og god oppfølging på resultater.

Effektiv og flink lege

Er svært lite hos legen så ta min kommentar med en klype salt. Jeg måtte en tur i sommer for en ganske akutt situasjon, og fikk time med en gang. Dr. Akram var effektiv til å finne ut av hva som feilte meg, og kom med konkrete råd og løsning. Fikk time dagen etter som oppfølging. Alt i alt, veldig fornøyd.

Virket veldig fornuftig, og kom med gode råd

Kom inn til legen på minuttet når jeg hadde time. Rask og effektiv. Fikk gode råd. Bare synd han er vikar, håper han kan forsette. Han er ikke min fastlege, men er det mulig bytter jeg på timen.