Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Øyer og Tretten Legekontor
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Julie Fainberg-Sandbu SkrevetJeg oppsøkte øyer og tretten legesenter i dag. Jeg fikk time hos Julie. Hun gav tillit fra første stund. Kunnskapsrik, rolig, forklarende og ærlig. En veldig fin opplevelse.
Varm og dyktig lege
Lege: Jonas Rønningen Fainberg-Sandbu SkrevetJonas er en utrolig varm, flink og trygg lege. Han lytter aktivt, fremstår faglig kompetent og tar deg på alvor. Han får deg til å føle deg sett og trygg.
Aldri hatt en bedre lege enn dette. Anbefales varmt!
Effektiv, lyttende og flink
Lege: Nicolai Nyhuus Brekke SkrevetProfesjonell, lyttende og gjør det han skal. Er effektiv, og tar det du sier på alvor. Henviser videre hvis det er behov for det. Er veldig fornøyd med han som fastlege til både meg og barna.
Veldig dyktig og profesjonell. Flink til å lytte!
Lege: Nicolai Nyhuus Brekke SkrevetHar hatt Nicolai som fastlege i litt over ett år, i en tid hvor jeg har brukt fastlege mer enn vanlig.
Nicolai har vært utrolig flink til å lytte, forstå, og finne løsninger. Beste fastlegen jeg har hatt.
håpløs lege
Lege: Nicolai Nyhuus Brekke Skrevethåpløs lege som ikke hører etter når jeg bedde om resept på alle medisine jeg står på. fikk kun resept på 1 av 3 medisiner jeg bedde om. ringte ikke og spurte heller bare skreiv ut.
han er heldigvis ikke min fast lege. min var borte og han hadde i oppgave og skrive ut medisinene.