Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torvet Legekontor
Punktlig og flink
Lege: Irina Halgunset SkrevetSetter stor pris på at jeg alltid kommer inn til avtalt tidspunkt! Hun henviser gjerne til spesialister ved behov. Relativt enkelt å komme gjennom på telefon, man blir ikke satt i lang kø.
Slapp,treg,skjønner ikke norsk
Lege: Irina Halgunset SkrevetIngen evne til og sette sammen en samtale. Skriver ned ting ,men det du sier stemmer ikke med det hun skriver. Følger ikke opp med andre instanser som nav og dps.
Bytt fastlege
Lege: Irina Halgunset SkrevetHar dessverre hatt flere svært dårlige opplevelser med denne fastlegen. Lytter ikke til pasienten og mangler empati.
Dersom du skal ta celleprøve: ikke gjør det her! Egentlig et lite inngrep, men som ble smertefullt på grunn av legens håndtering.
Angrer på jeg byttet til henne!
Lege: Irina Halgunset SkrevetJeg er nylig flyttet til Vestre Toten kommune og måtte bytte til ny fastlege. Fikk første timen innenfor 1 måned. Første møtet gikk til helvete på grunn av dårlig kommunikasjon som skylder både språk og holdningene hennes. Hvis hun hadde blitt mindre stressa og seriøs kunne jeg slå meg til ro. Men hun er uinteressert i hva pasienten sier. Bare skjefter på meg hele timen. Jeg følte meg kvalme, ikke respektert og verre enn da jeg kom på kontoret. Jeg gruer meg til neste møte. Jeg har ingen valg akkurat da jeg trenger jeg oppfølging både fra NAV og fastlege. Ellers skal aldri dra tilbake til Halgunset. Angrer jeg på at jeg valgte henne. Skulle ha lest vurderingen om henne først før valget mitt. Hun gir meg angst.
Styre dere unna henne.
Grei lege
Lege: Irina Halgunset SkrevetByttet til denne legen da jeg flyttet til Raufoss. Tenkte ikke så mye over hvilken lege jeg valgte da jeg aldri har hatt noe problemer og har vært svært lite hos legen. Da jeg flyttet til Raufoss kom selvsagt problemene og jeg måtte oppsøke lege. Slet med magetrøbbel men legen syntes ikke jeg hadde noen alvorlige symptomer så hun sa jeg kunne slå meg til ro med at det ikke var noe alvorlig. Jeg klarte allikevel ikke å slå meg til ro, så jeg oppsøkte hun på nytt. Da sa hun at siden jeg var bekymret skulle hun henvise meg til både gastroskopi og koloskopi, alt gikk veldig effektivt og bra, det ble avdekket ett magesår og jeg kunne slå meg til ro. Pluss også for Hege som er sekretær, meget hyggelig og forståelsesfull dame.