Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torvet Legekontor
Gravid og ikke fornøyd
Lege: Irina Halgunset SkrevetDro til legen først da jeg ble gravid, da jeg startet med å gå til henne for kontrolltimer. Jeg er svært sjokkert over hvor opptatt hun er av vekten min. Før jeg ble gravid veide jeg 49 kg og jeg har alltid vært undervektig. Hver gang jeg var innom for kontrolltime så fikk jeg nesten kjeft fordi jeg hadde gått opp for mye i vekt. Hun mente at en gravid ikke skulle gå opp mer enn 300g i uken. Jeg klarte jo selvsagt ikke å holde meg til 300g i uken og fikk kjeft hver gang jeg hadde gått opp for mye. Hvis jeg kun skal gå opp 300g i uken så vil det si at jeg må settes på slanking! Jeg står på venteliste til ny fastlege, og det har jeg gjort lenge... men dessverre vil jeg nok ikke få ny fastlege før denne graviditeten er over. Blir heretter å gå mest til jordmor da jeg ikke ønsker å grue meg til å gå på vekta, hver gang jeg har legetime. Veier forresten nå 56.5 kg og jeg er så fornøyd med kroppsvekten min selv (snart 4 mnd på vei).
Udugelg som lege.
Lege: Irina Halgunset SkrevetJeg støtter fullt ut de siste vurderingene som er skrevet om Halgunset. Hun avbryter deg før du har fått fram årsaken til at du har time der, hun holder nærmest foredrag om ting som ikke har relevans til problemet, og det gis ingen mulighet til å drøfte noe, langt mindre ha en samtale. Hun sa til meg sist : «er det du eller jeg som skal snakke her?» En sånn lege har vi ikke bruk for. Hun forstår ikke hva pasienten sier, selv om hun forstår og snakker norsk veldig bra. Helt håpløst. Skift fastlege !!!!
Manglende empati og tålmod
Lege: Irina Halgunset SkrevetEier ikke empati eller tålmod med pasienter. Hun gjør seg fort opp en mening om hvordan ting er. Hvis du som pasient skulle forklare/mene/oppleve noe annet. Blir hun oppgitt, himler med øynene og mumler. Går ofte unna i frustrasjon. Hadde det ikke vært for helsesekretæren hadde jeg byttet for lengst. Hårreisende dårlig medmennesklighet til en fastlege å være. Aldri mer.
Anbefales ikke!
Lege: Irina Halgunset SkrevetLegen er arrogant og lite forståelsesfull. Hun himler med øynene og "ler" når du gir uttrykk for at du ikke forstår hva hun sier. Hun svarer på ting du ikke har spurt om, og drar inn erfaringer fra eget liv "..da jeg hadde denne sykdommen, trengte ikke jeg sykemelding". En lege burde forstå at pasienter er forskjellige og opplever sykdommer forskjellig. Jeg har nå byttet fastlege og er glad jeg slipper å dra tilbake!
Styr unna, for en holdning.
Lege: Irina Halgunset SkrevetForstår ikke norsk, hører ikke på hva du sier. Dette handler nok om språk og kultur. Vert der en gang, ser meg nødt til å bytte. Virka veldig ustrukturert, og uproft.