Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Kommunelegekontoret GOL
Dyktig
Lege: Lars Christian Sandaker SkrevetFlinkeste legen jeg noensinne har møtt, blir møtt av et smil. Har god oppfølging av pasientene sine. Gir god behandling, tar seg tid, møter pasienter med respekt. Hadde bare alle leger vert som han.
En rolig… trygg og klok lege
Lege: Lars Christian Sandaker SkrevetMitt første besøk hos denne hyggelige legen ga meg trygghet og gode svar. Rolig og behagelig… og klokskapen hans ga svar og gode råd. Takk for at slike leger finnes.
Trygg og dyktig
Lege: Lars Christian Sandaker SkrevetHer blir en bestandig møtt med ett smil selv om det er fullt venterom og mye å gjøre. Får god tilbakemelding som jeg liker. Bedre lege kan en ikke få så jeg er fornøyd.
Fantastisk!
Lege: Lars Christian Sandaker SkrevetFaglig dyktig lege. God til å kommunisere og skape tillit og trygghet i pasient-lege relasjonen. Tar tid å få time men vært å vente. Anbefales på det sterkeste.
Tillit, service og kunnskap
Lege: Eivind Vedvik SkrevetVedvik er profesjonell, lydhør og tilstede. Han er kunnskapsrik og hyggelig.
Når jeg ble ordentlig syk imponerte meg enda mer. Han følger virkelig opp, tar initiativ, og har blitt en god støttespiller, samtidig som han hele tiden forholder seg profesjonell. Beste legen jeg har hatt!