Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vesterngaten Medisinske Senter
Dyktig og lyttende
Lege: Andrea Langdalen SkrevetSvært god fastlege, faglig dyktig, lydhør og tillitvekkende. Rask respons ved kontakt, tilbyr telefonkonsultasjon når det er vanskelig å møte fysisk til timer.
Profesjonell og dyktig
Lege: Astrid Marie Gulsvik Eikeland SkrevetVeldig profesjonell. Kan mye, men alltid åpen for å lytte og sjekker gjerne opp videre. Strekker seg langt for å henvise rett sted og setter seg ordentlig inn i min historikk når vi snakker om løsninger. Tar meg på største alvor! Hatt henne i 15 år og føler meg heldig som har en fastlege som henne, føler meg ekstremt godt ivaretatt.
Veldig bra
Lege: Ole Mikal Langdalen SkrevetVeldig bra lege. Alltid imøtekommende, rolig og forståelsesfull. Av alle fastlegene jeg har hatt er OML den desidert beste.
Hyggelig og til å stole på
Lege: Astrid Marie Gulsvik Eikeland SkrevetAM er en veldig hyggelig lege, alltid blid og positiv. Stoler fullt og fast på at hun vil det beste for meg. Har ikke noe negativt å si om henne😀
Meget dyktig lege
Lege: Astrid Marie Gulsvik Eikeland SkrevetAlle fastleger har jo sin begrensning, men innenfor de grensene er denne legen et unikum. Alltid blid og hyggelig, og god til å lytte. Hun stiller virkelig opp og gjør sitt beste for deg, også etter normal åpningstid om det skulle være nødvendig.