Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vesterngaten Medisinske Senter
Arrogant, lite lyttende og navlebeskuende lege
Lege: Svein Ole Innerdal Festøy SkrevetLegen oppleves som lite interessert å høre på pasienten. Før jeg hadde sagt hvorfor jeg var der, fikk jeg høre at han var prinsipielt imot sykmelding og at han ikke skrev ut sovetabletter. Jeg var hos legen av ingen av disse grunnene. Jeg tenker han også må ta innover seg at mange pasienter i dagens samfunn vet mye om sin egen situasjon og han kan dessverre ikke opptre som «allvitende». For min egen helse og trygghet byttet jeg lege etter to besøk.
Lite lyttende og forståelsesfull
Lege: Svein Ole Innerdal Festøy SkrevetDenne legen viser lite omtanke for pasienten. Han er lite lyttende på hva pasienten har å si ifht. sykehistorien sin. Er lite løsningsorientert for å finne ut hvordan kan mest mulig ivaretar pasienten sine. Opplever at man ikke når frem med sine problemer og argumentasjoner ifht.problemstillingen. Virker som han er likegyldig på hvordan pasienten helsemessig har det i hverdagen. Har en arrogant fremtoning ovenfor pasientene sine.
Lyttende og trygg
Lege: Svein Ole Innerdal Festøy SkrevetOpplevde legen som en kunnskapsrik og trygg lege. Følte meg godt ivaretatt. Hans vurderinger viste seg i ettertid å være 100% riktige. Fremstår som en klok lege og tok seg god tid både når jeg var innom og på tlf-konsultasjoner.
Kunnskapsrik og grundig.
Lege: Svein Ole Innerdal Festøy SkrevetEr veldig fornøyd med min nye lege!!! Han var inntresert og hyggelig!! Opplevde også at han tok seg god tid!!!! Ble også oppringt av legen for å diskutere noen medesiner!! Veldig bra!!
Lyttende, grundig, vennlig.
Lege: Svein Ole Innerdal Festøy SkrevetHan har vist seg å være faglig dyktig og oppdatert, rask til å henvise videre til spesialist, og oppleves som svært imøtekommende og interessert i meg som person. Han gir seg ikke før han finner årsaken, og følger meg grundig opp etterpå.
Jeg føler meg trygg og ivaretatt.