Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsgårdstrand Legekontor
Trygg og oppmerksom
Lege: Helene Ingeberg SkrevetEmpatisk og løsningsorientert. Tar seg god tid. God lege. Finner gode løsninger. Lytter. Litt lang ventetid noen ganger, men det har jeg forståelse for.
Ubrukelig
Lege: Helene Ingeberg SkrevetFørste inntrykket var fantastisk, men gikk rett vest etter det. Bruker lang tid på å skrive resept, svarer aldri på det som blir spørt om på helsenorge og er aldri forberedt til legetimen… Har flere ganger måttet be om at hun skal gjenta hva hun sa fordi hun snakker til pc’en og ikke meg og lite hyggelig og imøtekommende..
Hatt henne i litt over 1 år og jeg og min familie skal bytte nå, men kvier meg om jeg eller noen må til henne før den tid. Styr langt unna!
Tusen takk
Lege: Helene Ingeberg SkrevetTusen takk til fastlegen min! Årsaken til sykdommen ble raskt funnet. Alltid tilgjengelig, svarer på alle spørsmål. Smart fastlegen.
Dyktig og hjelper raskt og velvillig!
Lege: Helene Ingeberg SkrevetEn god lege som har stor forståelse for hvordan pasienten har det! Legen svarer raskt på e-konsultasjon. Effektiv og lun og hyggelig.
Uerfaren.
Lege: Tobias Pihl SkrevetStøtter manges uttalelse om litt uerfaren og dårlig på struktur og tidsplan. Alltid lang ventetid i forhold til avtalt time. Litt lurvete lokaliteter.