Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsgårdstrand Legekontor
Trygg og imøtekommende
Lege: Helene Ingeberg SkrevetHun er løsningsorientert og "ser meg" som pasient. Jeg kjenner meg veldig trygg på henne og kunne neppe fått en bedre fastlege tror jeg !
Empatisk, flink og grundig.
Lege: Helene Ingeberg SkrevetHelene er en lege jeg har tillit til. Hun er til tross for sin unge alder kunnskapsrik, grundig og lett å forholde seg til.
Arrogant og uvennlig
Lege: Helene Ingeberg SkrevetUvennlig, dårlig til å lytte. Førsteinntrykket var bra, men det endret seg raskt og etter tre besøk har jeg byttet lege. Ville kviet meg for å måttet gå til henne igjen.
Mangelfullt og surrete
Lege: Helene Ingeberg SkrevetHun setter seg ikke inn i saken/journalen din før du kommer, slik at man må gå gjennom alt ved besøket, da hun heller ikke husker deg. Lite forberedt ved timer. Som pasient ønsker man bli sett.
Vi har opplevd surr ved resepter en rekke ganger, hun sender de ikke når hun skal og når de kommer er det feil resepter. Vi har brukt en uke på å komme i gang med antibiotika pga dette surret.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Tobias Pihl SkrevetJeg blir tatt godt i mot og tatt på alvor.Føler meg sett og ivaretatt. Har aldri før fått så god hjelp og fortgang med mine helseplager.