Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Åsgårdstrand Legekontor
Ny og god lege i Åsgårdstrand
Lege: Tobias Pihl SkrevetEtter å ha mistet fastlegen jeg har hatt i mange år var jeg veldig lite fornøyd med å skifte lege. Men det endret seg raskt! Både min mann og jeg er kjempefornøyde med vår nye, unge lege! Han er kunnskapsrik, lyttende og empatisk. Hyggelig å komme til, og vi føler oss vel ivaretatt! Anbefales på det varmeste!!
Ung og god doktor
Lege: Tobias Pihl SkrevetJeg ble automatisk overført til Dr Pihl da Rød-Larsen hadde for mange pasienter. Var skeptisk til byttet, men hadde min første konsultasjon idag og ble meget positivt overrasket. Mye kortere ventetid også. Sender meg meldinger på epost om oppfølging. Meget fornøyd.
Tilgjengelig og tillitvekkende
Lege: Helene Ingeberg SkrevetFøler meg godt ivaretatt med rask viderehenvisning «oppover» når det var nødvendig.
Noe sen respons og «nøyaktighet», men det kan sikkert skyldes mine høye forventninger
Rolig og forståelsesfull
Lege: Marianne Bruun Lien SkrevetMarianne har alltid gitt gode råd og er en veldig god lytter. Jeg har tidligere hatt vikarleger hvis som har bagatellisert symptomene mine, men Marianne har aldri løftet et bryn når jeg har kommet til henne. Hun tar meg alltid seriøst uansett hva som plager meg.
Jeg håper hun forblir legen min så lenge som mulig.
Grundig og hyggelig
Lege: Helene Ingeberg SkrevetTar seg tid til å høre etter, og setter seg inn i problemet. Sjekker grundig opp og gir gode svar. Lett å prate med.