Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tønsberg Medisinske Senter AS
Anbefaller ikke denne legen
Lege: Thea Louise Brøngel SkrevetGruer meg til de gangene jeg må bestille time. Veldig synd, da min helse for tiden er i behov for oppfølging. Erfaringsmessig er opplevelsen at legen ikke tar seg tid, er lite hyggelig og jeg går derfra med en følelse av å ikke bli sett eller hørt. Føler meg mere til bry enn at jeg blir fulgt opp. Byttet lege for lengst men desverre ventetid.
Hun lytter og tar deg seriøst
Lege: Thea Louise Brøngel SkrevetMan føler at dette er en lege som tar seg tid til deg som pasient , virker oppriktig , og man får fillet til henne . Virker også usedvanlig kunnskapsrik . Sjeldent god lege . Føler meg trygg .
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Thea Louise Brøngel SkrevetLytter, blid, menneskelig og flink. Rask og effektiv lege som har gitt god hjelp de gangene jeg har vært der. Handlet raskt da jeg var alvorlig syk og fikk god oppfølging. Kontoret svarer raskt når du ringer.
Topp
Lege: Morten Bastøe SkrevetÆrlig og rett på. Ikke alle pasienter liker det. Lang lang erfaring med han. Han er veldig tilgjengelig hvis det kan være noe viktig/alvorlig. Still deg i køen hvis du har dill eller kontaktbehov. Hvis du er hypokonder bør du finne annen fastlege. Imponert over at han alltid er godt forberedt, at han er rask uten at du føler at han har dårlig tid. Sammenlignet med hva jeg hører om fastleger fra familie og kjente er han blant de beste i regionen.
Ikke ivaretatt.
Lege: Thea Louise Brøngel Skrevet3 ganger har jeg måttet forholde meg til denne legen. Første gang fikk jeg beskjed om at smerte er noe jeg må bare leve med. Andre gang var etter en operasjon da jeg ønsket noe smertestillende, endte opp med ikke svar, og måtte dermed kontakte legevakt. 3 var da jeg ringte tidlig på morgen for å bestille time, fikk tlf samtale istedenfor. Og i tlf samtalen får jeg beskjed om at hun ikke kan gjøre noe å jeg må kontakte legevakt. Synes det er rart at jeg må forholde meg så mye til legevakt da jeg har en fastlege som fint kan hjelpe meg med de problemene jeg har.