Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Midtløkken legekontor
En fantastisk lege
Lege: Martin Andre Holager Klingvall SkrevetDr klingvall er en imøtekommende, hyggelig og trygg lege, kommer aldri til å bytte til en annen lege.
Super
Lege: Alexander Tinglum Gjestvang SkrevetGjestvang har ikke vært min fastlege mer enn et snaut år, men hadde fra første stund kontroll på min lange journal. Alltid oppdatert når jeg kommer til time. Lytter, sanser hva slags menneske han har med å gjøre og har alltid tatt meg på alvor. Kort sagt: Super!
Beste fastlege jeg har hatt
Lege: Alexander Tinglum Gjestvang SkrevetVeldig hyggelig og ordentlig person som lytter og tar en på alvor. Midtløkken har også verdens hyggeliste forkontor! Anbefales på det varmeste.
Alletiders lege
Lege: Martin Andre Holager Klingvall SkrevetAlltid blid,hyggelig imøtekommende og med den faste kaffikoppen på pulten. Han er rask til og henvise når det er noe han er litt i tvil om selv. Han tar folk for det dem er,og der er det noen som har litt og lære. Hyggelige de i resepsjonen også. Jeg bytter ALDRI ut han.
Trygg, rolig, lyttende og kunnskapsrik
Lege: Vegard Berling SkrevetKjenner meg trygg på at jeg blir fulgt opp ved behov.
Blir sendt til spesialist hvis han selv ikke har nok kompetanse.