Doktorgården Sande

Fila 8a 3070 Sande i Vestfold

Siste vurderinger av behandlere ved Doktorgården Sande

Ryddig

Lege: Katrine Nymark Jonassen Skrevet

Fått henne som fastlege, da min forrige pensjonerte seg. Hadde lest journalen og virket veldig kunnskapsrik.

En fantastisk lege og mann

Lege: Katrine Nymark Jonassen Skrevet

Dette er en lege som gjorde alle nødvendige prøver, jeg følte meg ivaretatt og forstått. Tusen takk for din tid og oppmerksomhet ❤️

Så trygg og sikker.

Lege: Katrine Nymark Jonassen Skrevet

Byttet til henne så snart som hun kom til bygda. En ny verden åpnet seg, fra utrygghet og dårlig kommunikasjon med ryggen til legen som helst ville ha kortest mulig konsultasjon til trygghet og null stress. Når utredning også inneholder informasjon om hvorfor og hva, og disse forklares opp mot hverandre blir stressnivå lavt og på tross av tidligere erfaring, blir legebesøk beroligende. Alltid tid når det behøves! Telefonkonsultasjoner alltid til avtalt tid. Nå har hun flyttet til Tanum legekontor og jeg har allerede flyttet etter.

Very positive and very professional.

Lege: Benedikte Etnan Smith Skrevet

I had 3 visits so far every time Benedicte shows great interest and follow on the case and show respect. I really recommend her to any one living in sande .

Ingen svar på spørsmål!

Lege: Benedikte Etnan Smith Skrevet

Opplevde at hun ikke lyttet til mine spørsmål. Dårlig journalføring, ikke skrevet de spørsmål jeg stilte. Jeg vurderte mine tre spørsmål til samme «sykdom». Et flåsete svar på noe jeg ikke hadde spurt om. Problem/spørsmål som jeg tok opp ble ikke besvart. Hadde hun tatt tak i mitt problem omgående ville jeg meget mulig fått ett bedere resultat.