Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Doktorgården Sande
Ikke fornøyd
Lege: Katrine Nymark Jonassen SkrevetOppleves som kald og uinteressert. Ikke spesielt flink med småbarn. Ønsker å få ting fort overstått og «værsågod neste».
Blid, hyggelig, kunnskapsrik og effektiv
Lege: Katrine Nymark Jonassen SkrevetHar vært min fastlege 3-4 år, etter at min forrige sluttet. Opplever Legen som blid, lyttende, kunnskapsrik og løsningsorientert, føler att jeg er I trygge hender.
Altid sen, mye venting
Lege: Catharina Hartz Melling SkrevetHar hatt første time flere ganger, opplever at hun ikke er kommet på kontoret tidsnok til timen med pasienten. Mye venting på legekontoret alt fra 20 min til 1 time. Betaling kontoret tar ikke i mot kontanter, ikke kreditkort kan få tilsendt faktura Dette koster 56 kr. Eller flink lege
Fantastisk lege
Lege: Catharina Hartz Melling SkrevetHar nå byttet til et annet legesenter grunnet eviglang ventetid, og til tider ufyselige damer i skranken, ikke alle. Ufattelig synd, når legen er så fantastisk. Leser seg opp før timen, tar god tid, lytter og respekterer. Hvis hun ikke kan ordne opp, henviser hun med en gang.
Anbefaler legen på det sterkeste, hvis man holder ut det andre.
Hyggelig og lydhør lege
Lege: Catharina Hartz Melling SkrevetHar vært i flere år på et annet legekontor og ikke vært fornøyd. Har hørt fra flere lokale at hun var ettertraktet, men hadde lite tilgjengelige plasser.
Folk varslet hverandre når hun slapp ut ledige plasser. Men fikk endelig plass selv til meg og mine barn for 6 mnd siden og er veldig fornøyd med Catharina. Tror dette ble mitt siste bytte.