Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Søsterhjemmet Legesenter DA
Profesjonell og hyggelig!
Lege: Trine Fredriksen SkrevetJeg har vært hos Dr.Fredriksen i forbindelse med graviditet, og opplever henne som en veldig flink og imøtekommende lege.
Effektiv og dyktig lege
Lege: Trine Fredriksen SkrevetTrine Fredriksen er en effektiv og dyktig lege som får jobben gjort. Fredriksen er gynekolog og min erfaring i forhold til henne er i forbindelse med svangerskap. Jeg har ikke vært hos henne for andre ting.
Regning uten time
Lege: Trine Fredriksen SkrevetFikk regning i posten uten å få time på forhånd. Når jeg ringte resepsjonen ble jeg skjelt ut og fikk beskjed om å sjekke posten min bedre. Jeg sa jeg ikke kom til å betale for time jeg ikke fikk og ble ringt opp igjen etter at resepsjonisten hadde snakket med Trine Fredriksen. Da var svaret: Regningen er slettet, men du ringer aldri hit igjen.
En meget medmenneskelig og dyktig lege.
Lege: Esben Storvand SkrevetHan er flink til å lytte og involverer seg på en usedvanlig god måte. Jeg har alltid blitt fulgt opp på en grundig og respektfull måte. Han er faglig dyktig, men nøler ikke med å sende deg videre til andre, i situasjoner hvor andre instanser kan bidra. Han er imøtekommende og enkel å snakke med. Sammenlignet med flertallet av andre leger jeg har truffet er han svært omgjengelig og her finnes det ikke selvhøytidelighet.