Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vestskogen Medisinske Senter
Anbefales ikke
Lege: Karl Einar Hognestad SkrevetJeg gikk noen år hit, men føler ikke at jeg har blitt sett eller hørt av legen og det er satt av lite tid til hver pasient og lang ventetid. Servicen på kontoret var heller ikke noe å skryte av. De som tar blodprøver er derimot veldig hyggelige.
God lege
Lege: Hanne Jahren SkrevetDr Jahren er en dyktig lege. Tar seg tid til deg når du er der ved konsultasjon. Vært fornøyd med henne gjennom mange år!
Eneste jeg kan tillegge at at jeg syns hun har litt for mye å gjøre at dette trekker litt ned i henhold til tiden man er der, samt behanlingen.
Dyktig lege
Lege: Karl Einar Hognestad SkrevetAlltid hyggelig og interessert i meg som person. Føler at han er lyttende og tar ting på alvor. Vet han ikke hva som feiler en sender han deg videre til f.eks sykehuset for en sjekk. Tar alltid kontakt med deg for å gi resultater en venter på osv. selv etter åpningstid på legesenteret.
Kan anbefales!
Lege: Karl Einar Hognestad SkrevetTil tider vanskelig å nå igjennom på telefon, men dyktig lege.
bare best
Lege: Hanne Jahren Skreveter positiv og lett å snakke med hører på hva jeg har å si tar problemene p alvor