Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moerveien legesenter DA
Kjempe flink og forståelsesfull lege.
Lege: Mikal Magnus Ursin SkrevetEr veldig fornøyd med Mkal Ursin, han er en grei lege og grei å prate med, han tar seg tid til deg og gir deg en følelse av at han bryr seg.
Min fastlege er suveren.
Ofte borte fra kontoret
Lege: Mikal Magnus Ursin SkrevetDenne legen viste seg å være nesten helt umulig å komme til. Hver gang vi hadde behov for lege til oss selv eller barna, så var legen på sykehjemmet.
Fornøyd!
Lege: Maria Bjerkreim Garder SkrevetLegen gjør jobben sin på en tilfredsstillende måte, spør de relevante spørsmålene i forhold til sykdom/ skade, er hyggelig og flink.
Den beste legen jeg har hatt i Ås
Lege: Ole Michael Kjos Grytten SkrevetDet tok tid å finne en god fastlege i Ås. Jeg hadde byttet minst to ganger før jeg endte opp hos Grytten. Føler jeg ble hørt og fikk de riktige undersøkelsene og henvisningene hos ham. Han er også flink til å følge opp når man trenger litt ekstra. Ventetiden er stort sett kort. Kan også nevne at Moerveien Legesenter har forværelse hvor man får tatt prøver.
Bra!
Lege: Maria Bjerkreim Garder SkrevetHun tar seg akkurat nok tid og er effektiv! får svar på det du vil og mer hvis du lurer. Kommer ikke til å bytte fastlegen min! veldig hyggelig. Hun er også stort sett i tide.