Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moerveien legesenter DA
For dårlig tid til pasientene
Lege: Maria Bjerkreim Garder SkrevetLegen er grei nok , men hun kunne jo av og til spørre: "hvordan går det med deg, har du det bra?" Veldig opptatt av Pcen. Vurderer å bytte fastlege.
Ikke fornøyd
Lege: Maria Bjerkreim Garder SkrevetHører på hva man har og si, men følte ikke hun tok meg på alvor eller undersøkte noe mer. Hyggelig som person.
Under middels
Lege: Maria Bjerkreim Garder SkrevetLite imøtekommende, mest opptatt av å punche inn data på pcen og lite kontakt med pasient. Kommer til å bytte fastlege.
Tillitsfull og dyktig, noe uengasjert
Lege: Ole Michael Kjos Grytten SkrevetGrytten er grundig når han først ser alvoret i en situasjon, men kan virke noe uengasjert. Dette kan ha med mennesketypen / gemyttet å gjøre, og trenger ikke si noe om hans virke som lege. Jeg kan uansett kun snakke for meg selv, og alt i alt er jeg godt fornøyd, han virker som en dyktig allmennpraktiker, men savner litt "tak" i han, at han spør og graver litt mer før han diagnostiserer, og er litt mer interessert i det totale sykdomsbildet.
Den beste legen i hele Norge
Lege: Ole Michael Kjos Grytten SkrevetOle Grytten er grundig, omsorgsfull og dyktig. Han gir seg ikke før han finner ut årsaken til hva det er som plager meg eller ungene mine. En gang ble sønnen min syk med migrene, men vi visste ikke hva det var og vi måtte vekke gutten en gang i timen over natta. Ole Grytten ringte oss veldig tidlig dagen etter for å høre hvordan gutten hadde det. Vi satt veldig stor pris på det. Jeg føler at jeg alltid får klar og tydelig informasjon om helsen min, og Grytten nøler ikke med å si ifra om hva han mener er best å gjøre. Jeg setter veldig stor pris på Ole Grytten som min fastlege!