Moerveien legesenter DA

Moerveien 14 1430 Ås

Siste vurderinger av behandlere ved Moerveien legesenter DA

Trygg og informativ

Lege: Maria Bjerkreim Garder Skrevet

Min fastlege var ikke tilgjengelig, og fikk da time hos Dr. Garder. Varm, imøtekommende, trygg og flink til å informere om hva som skal gjøres.

Imøtekommende , trygg og forståelsesfull. Samtidig som han er en meget dyktig lege

Lege: Ole Michael Kjos Grytten Skrevet

Aldri hatt en bedre fastlege. Sendt meg til de rette ekspertene, og gjort livet mitt vesentlig bedre !!

Kunnskapsrik og empatisk lege

Lege: Mikal Magnus Ursin Skrevet

Jeg har hatt Ursin som lege i 10 år, og det er med vemod at jeg må bytte pga flytting. Han har bistått meg gjennom både store operasjoner, og hverdagslige sykdommer. Jeg setter pris på at han ser på mitt liv som en helhet. Jeg skal savne ham, og de hyggelige folk på kontoret. Det er vanligvis slik at du må vente en god stund før du få komme inn, men det er også mulig å få en time veldig tidlig f.eks. kl. 05:00, og da kommer man inn med en gang. Anbefales!

Flink, Kunnskapsrik, Snill mot pasienter, gode råd, hører på pasientene

Lege: Maria Bjerkreim Garder Skrevet

Veldig god lege, enten det gjelder alt fra influensa til beinbrudd. Hun har hjulpet meg mange ganger, og det har vært en positiv opplevelse hver gang!

Svært dårlig

Lege: Mikal Magnus Ursin Skrevet

Følte ikke at han brydde seg om det jeg hadde å si. Og virket mest som at han ville bli fortest mulig ferdig. Han lyttet ikke til det jeg hadde å si, og spurte heller ikke noen ting om symptomer eller plagene jeg har opplevd.