Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Moerveien legesenter DA
God lege
Lege: Ole Michael Kjos Grytten SkrevetFlink til å følge opp. Får time når jeg trenger det. Har tid til pasientene. Veldig fornøyd med å ha Grytten som min fastlege. Legesenteret og sekretærene der er også helt supre!
Empatisk, grundig og dyktig!
Lege: Maria Bjerkreim Garder SkrevetMaria er en utrolig dyktig lege! Jeg har mange somatiske sykdommer, samt også psykiske - og hun spør meg alltid hvordan jeg har det og hva som skjer i livet mitt, selv om jeg er der for fysisk undersøkelse. Utrolig grundig. Opplever at hun tar meg seriøst og har ringt meg i dårlige perioder når jeg ikke har møtt opp til timen. Har flyttet, men har henne fortsatt som fastlege - føler meg hørt og sett og veldig hjelpsom og forståelsesfull! Anbefales på det varmeste.
Menneskelig hjelpsomhet
Lege: Ole Michael Kjos Grytten SkrevetAkutt tilfelle hvor jeg var nesten hjelpeløs ang bevegelighet. Første dag som min fastlege, kom Grytten i stedet til meg og undersøkte grundig. Jeg er målløs! God, gammeldags lege (i aller beste forstand) som ser pasienten. Toppscore!
Dyktig lege
Lege: Ole Michael Kjos Grytten SkrevetGryten er en kunnskapsrik og grundig lege. Han er dessuten flink til å lytte til andre og til å ta pasientene på alvor.
Grytten nøler ikke med å sende pasientene videre til spesialist, dersom det er nødvendig og han er først og fremst opptatt av pasientenes beste.
Vi er svært fornøyd med ham!
En lege som bryr seg
Lege: Maria Bjerkreim Garder SkrevetMaria er den beste legen jeg, og familien min, noen gang har hatt. Dette er en lege som vil at du skal bli frisk, ha bedre livskvalitet og som faktisk setter seg inn i hva problemet ditt er.
Du må ofte sitte å vente på timen din, noe som jeg forstår godt siden hun bryr seg om pasientene sine og tar tid til å snakke om ting og vurdere hva som kan gjøres. Hun setter også opp timer for å følge opp bare for å snakke om ting fungerer bedre nå og om alt er bra.
I en familie med dårlige gener og kroniske smerte har Maria vært uerstattelig. Hun gir ikke opp til hun finner noe som fungerer for deg. Hun kan være litt streng men hun sender deg alltid til spesialister, og blodprøver, osv.