Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Froland Kommunale Legekontor
Ikke mulig å få tak i
Lege: Katharina Liavaag SkrevetForsøkt å få en telefonkonsultasjon for en sykemelding. Ikke hørt fra legen på 2 døgn. Ringt inn 3 ganger, loves at det skal ringes.
Fantastisk!
Lege: Katharina Liavaag SkrevetSnill, god, lytter, gir råd, henviser, bryr seg virkeli...men litt surrete og glemsk😅
Blir tatt på alvor hvis det er skjedd en glipp i systemet eller man trenger hjelp til noe.
Fantastisk lege.
Lege: Erlend Holt SkrevetBeste legen jeg har hatt på lenge. Viser pasienten respekt og er aldri arrogant. Føler han har blitt lege pga han ønsker å hjelpe mennesker.
Lite empatisk og nedlatende
Lege: Ingeborg Hellerdal SkrevetHar ved hvert legebesøk gått hjem med en vond følelse i magen, av å ikke bli hørt eller sett som et helhetlig menneske. Mangler evne til å vise forståelse og støtte i vanskelige situasjoner. Ønsker ikke å komme tilbake til denne legen igjen!
Ikke å anbefale
Lege: Ingeborg Hellerdal SkrevetFikk ikke svar på prøver som var tatt, bl.a at jeg ikke fikk beskjed om at jeg hadde fått diabetes. Ikke noe behandling men måtte hjem og Google hva jeg skal gjøre. Høyt kolesterol, men ingen oppfølging. Dårlig på kommunikasjon med pasienten. Ikke en lege jeg vil anbefale