Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Froland Kommunale Legekontor
Sliter med å lytte til pasient og flink til å finne nye problemer
Lege: Ingeborg Hellerdal SkrevetDårlig på å se pasienten og finne løsninger, god til å finne nye problemer. Den tiden jeg hadde henne som fastlege måtte jeg som ikke har noe form for lege utdanning finne løsningene selv fordi hun ikke ville henvise meg videre og i mange saker ville hun ikke lytte til meg som pasient. Etter hvert eneste legebesøk hadde jeg plutselig 10 nye problemer.
Dyktig og god Lege
Lege: Espen Aas SkrevetHan tar pasienten på alvor, gjør jobben sin grundig. Hatt godt over 15 fastlegen men han er en av de beste. Han bytter jeg ikke ut!
Positiv opplevelse
Lege: Erlend Holt SkrevetFantastisk lege, tar deg på alvor, henviser videre så fort det trengs. Omsorgsfull og lyttende. Samtig som han har en spøkefull tone, og jeg har alltid godt humør når jeg går derifra.
Forståelsesfull og trygg
Lege: Jørgen Øvreås Brochmann SkrevetKort sakt en dyktig og trygg lege som tar seg tid til og lytte. Sender fort videre om det er noe han er usikker på.
Min beste lege
Lege: Ivar Nordmand-Solfjell SkrevetTar meg seriøst, henviser meg alltid dit jeg må være. Hvis han ikke finner løsningen, så finner han noen som kan. Alltid lett å få tak i når det trengs, og flink på oppfølgingen.