Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Froland Kommunale Legekontor
Dårlig kommunikasjon
Lege: Ingeborg Hellerdal SkrevetAltfor passiv og avventende. Gir lite informasjon til meg som pasient. Har gått med samme plager i flere år uten å få hjelp. Føler jeg selv må foreslå hva som skal skje videre. Hvis hun har en plan videre, er det ukjent for meg. Kan ikke anbefale denne legen.
Flink
Lege: Jørgen Øvreås Brochmann SkrevetBrochmann er en lege som fremstår som svært tillitvekkende. Han er alltid oppdatert på journal, han lytter og er konstruktiv. Han har god orden og utfører det han skal. Han virker oppriktig interessert i å hjelpe, og får meg til å føle med verdsatt.
Tilgjengelig og kunnskapsrik
Lege: Sigurd Vålandsmyr Holen SkrevetLegen er tilgjengelig, trygg i avgjerslene sine og kunnskapsrik, samtidig som han errespektfull, aidmjuk og medmenneskeleg overfor pasientane sine.
Dyktig
Lege: Sigurd Vålandsmyr Holen SkrevetDr.Holen gir inntrykk av å forstå kva pasientar formidlar og er flink til å møte pasienten på dette.
Mangler erfaring.
Lege: Jørgen Øvreås Brochmann SkrevetIkke god på undersøkelser. Usikker. Henviser videre, men har vansker med å forklare funn. Trenger masse erfaring. Det er for galt at pasientene skal måtte ha en nyutdannet lege som fastlege. Det er ikke godt nok!